Rieskarullat
Vegaani
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Juhlapöytään
Nopeat herkut
Nopeat rieskarullat ovat helppoa naposteltavaa iltapalaksi tai brunssilla. Saat rullista vegaaniset vaihtamalla fetajuuston vegaaniseen vaihtoehtoon. Auran levitteet sopivat hyvin rullien väliin makua tuomaan.
(soijaton, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
Annoksia: 8
Aika: 25 min
Reseptivaiheet
Ainekset
- 2 punasipulia
- ½ dl punaviinietikkaa
- 1 dl sokeria
- 1½ dl vettä
- 4 isoa rieskaa
- 200 g Auran Aurinkokuivattu tomaattilevitettä
- 1 prk viipaloituja mustia oliiveja
- 1 pkt (200 g) fetajuustoa
- tuoretta oreganoa
Valmistusohje
- Kuori ja viipaloi punasipulit.
- Sekoita punaviinietikka, sokeri ja vesi niin, että sokeri liukenee.
- Lisää sipulit liemeen ja anna marinoitua vähintään tunti tai vaikka yön yli.
- Levitä rieskoille Aurinkokuivattu tomaattilevitettä, oliiviviipaleita, murennettua fetajuustoa, marinoitua punasipulia sekä tuoretta oreganoa.
- Rullaa ja leikkaa paloiksi.
- Koristele rieskarullat halutessasi oreganolla.