Tarinamme

Tarinamme

Olemme hyvän maun asialla suomalaisten lautasilla.

Auran-tuotteissa maistuu suomalainen makumaailma sekä perinteisten valmistustapojen kunnioitus Suomen Turussa. Yhdistämme innovatiivisia ja kansainvälisestä keittiökulttuurista inspiraatiota ammentavia reseptejä parhaisiin raaka-aineisiin, perinteisiin valmistustapoihin ja hyvään makuun. Näin jokainen ruoka voi maistua paremmalta.

Sinappisodan sankari

Voiko Auran-brändistä puhua ilman, että mainitsee Auran Sinapin? Eipä oikeastaan, sillä klassikkotuotteellamme on suuri merkitys koko brändillemme. Sen tarina on jäänyt elämään.

Vaikka Auran Sinapin valmistus alkoi vuonna 2003, juuremme ulottuvat suomalaisten ruokapöytiin aina vuoteen 1948 asti. Aiemmin Jalostaja-brändin alla valmistamamme Turun Sinappi oli Suomen suosituin sinappimerkki. Kun Turun Sinapin valmistus siirtyi Ruotsiin, Auran Sinapin valmistus alkoi vuonna 2003. Näin sai alkunsa uuden sinapin aikakausi sekä koko Auran-brändi.  Auran Sinapin valmistuksessa noudatettiin edelleen aitoa, alkuperäistä valmistustapaa jauhamalla sinapin siemenet kivimyllyissä. Syntyi Pro Sinappi -liike ja kansa ”käännytettiin” aidon suomalaisen sinapin kuluttajiksi.

2010-luvulla tuoteperhe laajentui salaatti- ja maustekastikkeisiin sekä majoneeseihin ja silleihin, näin syntyi Auran Maustaminen.

Maku edellä, aina

Tuotekehityksemme taustalla toimii maku edellä -ajatus. Uusia tuotteita ja makuja tulee, mutta mitään ei kuitenkaan tehdä vain tekemisen ja trendien vuoksi, vaan keskiössä on aina hyvä maku.

Monipuolisen maistuvaa valikoimaamme tähdittävät sinapit, majoneesit, levitteet, kastikkeet ja ketsupit. Kaipasitpa makua street foodiin, juhlatarjottaviin tai arkiruoan tuunaamiseen, valikoimastamme löydät parhaat vaihtoehdot. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Suomessa ja monet tuotteistamme saa kantaa vegaanisuudesta kertovaa leimaa.

Olemme osa Lundénin ruokaperhettä

Parhaat jutut syntyvät yhdessä. Niin myös ruoka. Olemme osa Oy Lundén Ab -yritystä, jonka historia on myös meidän historiaa. Tutustu ihmeessä tähän monipuoliseen kotimaiseen perheyritykseen, jonka historiasta ei meheviä vaiheita puutu!