Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Jotain mielessä? Kurkkaa täältä yleisimmät kysymykset ja herkullisimmat vastaukset.

Rypsiöljy

Kyllä! Levitteitä voi käyttää monipuolisesti ruoanlaittoon tuorejuustojen tapaan: tuomaan makua keittoihin, kastikkeisiin, grillisienten täytteeksi tai vaikkapa uuniperunan täytteeksi.

Kyllä molempiin.

Viimeiseen käyttöpäivään saakka. Avaamisen jälkeen kaikki tuotteet tulee säilyttää jääkaapissa. 

Auran levitteet säilytetään kylmässä myös avaamattomana. Sinapit, majoneesit ja kastikkeet säilyvät huoneenlämmössä ennen avaamista.

Auran sinapit, majoneesit, tex mex- ja burgerkastikkeet sekä levitteet valmistetaan kaikki Suomessa ja niissä on Avainlippumerkki. 

Tex mex ja burger-kastikkeet ovat kananmunattomia (ja sen myötä vegaanisia) majoneeseja, jotka on suunniteltu maultaan ja koostumukseltaan erityisesti meksikolaistyyliseen maustamiseen (kuten nachoille ja burritoille) sekä hampurilaisten väliin. Voit kuitenkin aivan hyvin käyttää oman makusi mukaan kastikkeita myös laajasti majoneesien eri käyttöyhteyksiin.

Kananmuna on korvattu muunnellulla maissitärkkelyksellä, guarkumilla ja ksantaanilla. 

Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista (S- ja K-ryhmä). Mikäli tuotetta ei löydy lähikaupastasi, pyydä kauppiasta lisäämään tuote valikoimaan.

Kyllä vaan! Valikoimista löytyy monipuolisesti sinappeja, majoneeseja ja muita kastikkeita ammattilaiskäyttöön. Tutustu tuotteisiin: Kastikkeet ja maustaminen – Lundén Foods Pro (lundenfoodspro.fi)

Kuluttajapalvelumme auttaa

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta ukk-kysymyksistä? Kuluttajapalvelumme auttaa sinua mielellään sähköpostitse kuluttajapalvelu@auran.fi. Jos haluat antaa palautetta, toiveita, risuja tai ruusuja, voit täyttää palautelomakkeen Yhteystiedot-sivulla.