Vastuullisuus

Vastuullisuus

Meille on tärkeää, että Auran-tuotteiden valmistus ja pakkausmateriaalit kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä ja ilmastoa. Siksi suunnittelimme helposti kierrätettävät pakkaukset, jotka varmistavat tuotteiden hyvän säilyvyyden. Hyvästi turha ruokahävikki!

Vastuullisuus mukana koko tuotantoketjussa

Haluamme, että Auran tunnetaan laadukkaista ja vastuullisesti tuotetuista tuotteista. Tästä emme tingi, kuten emme maustakaan. Meille on ilo olla mukana luomassa kestävämpää huomista yksi majoneesi, sinappi ja ketsuppi kerrallaan. Kun valitset tuotteitamme, teet ympäristötietoisen ja vastuullisen valinnan.

Myönnetään, olemme salaa ylpeitä pitkästä perinteestämme elintarviketeollisuudessa. Silti meillä on jatkuva palo kehittää uusia, entistä vastuullisempia tuotteita kaikkien kotikokkien iloksi.


Avainlippu

Auran-tuotteillamme on ylpeänä Avainlippu-merkki. Tämä tarkoittaa, että valitsemalla Auran-tuotteen, valitset suomalaisen laadun ja tuet kotimaista työtä.

Sydänmerkki

Haluamme valmistaa ja tarjota suomalaisille hyvän maun lisäksi terveellisiä tuotteita. Siksi löydät monista Auran-tuotteista Sydänmerkin, joka kertoo niiden olevan terveyden kannalta hyvä vaihtoehto. Sydänmerkki-tuotteita ovat mm. makeat sinapit sekä maustamaton majoneesi ja kurkku-, paprika- ja valkosipulimajoneesit (myös vegaaniset).

Pakkausten kierrätettävyys

Pakkauksemme suunnitellaan huolella ympäristöä säästäen niin, että ne suojaavat tuotteita mahdollisimman hyvin vähentäen ruokahävikkiä. Materiaalivalinnoilla pyrimme lisäämään kierrätettävyyttä ja helpottamaan pakkausten lajittelua. Näin autamme myös vähentämään ilmastovaikutuksia ja edistämään kiertotaloutta.

Eli mitäs sitten, kun olet herkutellut suosikkituotteesi tyhjäksi? Minne pitäisi lajitella oikein majoneesipullot tai sinappituubit? Älä turhaan arvaile. Itse suunnittelemallamme lajittelumerkillä varustetut pakkauksemme lajittelet helposti alla olevien lajitteluohjeiden mukaisesti.


Lajitteluohjeet

Tuubi

(Sinapit, majoneesit)

Tuubin oltava tyhjäksi puristettu. Tuubi lajitellaan metallinkeräykseen ja korkki muovinkeräykseen.

Pullo

(Sinapit, majoneesit, ketsupit, kastikkeet)

Pullo ja korkki lajitellaan erikseen muovinkeräykseen, sinetti korkin alla metallinkeräykseen.

Rasia

(Levitteet)

Rasia ja kansi lajitellaan muovinkeräykseen, kalvo kannen alla kartonkikeräykseen.

Lasipurkki

(Majoneesit)

Kansi lajitellaan metallinkeräykseen ja purkki lasinkeräykseen.

Lajitteluohjeet tehty yhteistyössä Ringin kanssa.

www.rinkiin.fi/kotitalouksille/lajitteluohjeet