Burger

MIKÄ IHMEEN BÖÖGA?

Booga.fi kertoo kaiken mitä sinun tulee tietää burgereista. Löydät reseptit peruskokkailuun, mättöhimoon ja hifistelyyn. Bööga auttaa sinua löytämään sisäisen burgermestarisi.Auran Bööga-tuoteperhe laajentuu herkullisilla pizzakastikkeilla. Pizzan tuunaaminen täydelliseksi ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Food Service

Suomessa valmistetut, ravintolakäyttöön suunnitellut Auran keittiömajoneesit ja –sinapit ovat saatavilla kuudessa herkullisessa maussa. Kätevät pakkaukset vähentävät hävikkiä ja saat tyhjennettyä ne viimeiseen pisaraan. Tyhjä pussi taittuu pieneen tilaan ja voit laittaa sen muovinkeräykseen.

Ketsupit

Mikä sopisikaan paremmin sinapin makupariksi kuin ketsuppi? Meillä on ilo tarjoilla Auran uskollisille kannattajille nyt myös maukas, suomalaiseen makuun valmistettu ketsuppi, Auran Ketchup!

Logot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Majoneesit

Auran Majoneesit ovat saavuttaneet kestosuosikin paikan suomalaisessa ruokapöydässä. Makuvalikoima on maukkaan runsas; perinteisestä paprika- tai kurkkumajoneesista eksoottisimpaan jalapeno- tai currymajoneesiin. Kruunaa herkutteluhetket Auran Majoneesilla!

Sinapit

Auran Sinapin valmistus aloitettiin Turussa Oy Lunden Ab Jalostajan toimesta vuonna 2003 Turun Sinapin valmistuksen siirryttyä Ruotsiin. Auran Sinapin valmistuksessa noudatetaan edelleen aitoa, alkuperäistä valmistustapaa jauhamalla sinapin siemenet kivimyllyissä. Perinteitä kunnioittaen valmistettu Suomen Turussa.

Uutuudet

Auran-tuoteperhe on perinteitä kunnioittava kotikokin luottoystävä, joka elää tämän päivän hengessä tarjoillen makuelämyksiä myös maailmalta omalla tyylikkäällä twistillään. Makuja on monia, mutta Auran on aina paras!