Food Service

Auran Suomessa valmistetut keittiömajoneesit ja -sinapit ovat monikäyttöisiä ja herkullisia tuotteita Food Service -keittiöiden käyttöön. Tuotteita on saatavilla sekä ämpäreissä, että pussipakkauksissa. Ämpäreihin pakatut tuotteet ovat riittoisia, ja pinoat ne helposti varastointia varten. Kätevät korkilliset pussipakkaukset vähentävät hävikkiä ja saat tyhjennettyä ne viimeiseen pisaraan. Tyhjä pussi taittuu pieneen tilaan ja voit laittaa sen muovinkeräykseen.

Ketsupit

Mikä sopisikaan paremmin sinapin makupariksi kuin ketsuppi? Meillä on ilo tarjoilla Auran uskollisille kannattajille nyt myös maukas, suomalaiseen makuun valmistettu ketsuppi, Auran Ketchup!

Levitteet

Toivota tervetulleiksi ruokapöytään Auran monipuoliset ja maukkaat levitteet! Nämä hurmaavat herkkulevitteet sopivat melkein mihin tahansa. Tuunaa suosikkiruokasi ja kokeile villisti uusia makuyhdistelmiä – vain mielikuvitus on rajana. Katso herkullisia resepti-ideoita >> auran.fi/levitteet

Logot

Majoneesit

Auran Majoneesit ovat saavuttaneet kestosuosikin paikan suomalaisessa ruokapöydässä. Makuvalikoima on maukkaan runsas; perinteisestä paprika- tai kurkkumajoneesista eksoottisimpaan jalapeno- tai currymajoneesiin. Kruunaa herkutteluhetket Auran Majoneesilla!

Sinapit

Auran Sinapin valmistus aloitettiin Turussa Oy Lunden Ab Jalostajan toimesta vuonna 2003 Turun Sinapin valmistuksen siirryttyä Ruotsiin. Auran Sinapin valmistuksessa noudatetaan edelleen aitoa, alkuperäistä valmistustapaa jauhamalla sinapin siemenet kivimyllyissä. Perinteitä kunnioittaen valmistettu Suomen Turussa.

Street Food

MIKÄ IHMEEN BÖÖGA? Booga.fi kertoo kaiken burgereista, pizzoista ja katuruoasta. Löydät reseptit niin peruskokkailuun, mättöhimoon kuin hifistelyynkin. Auran tuotteilla onnistut varmasti! Auran Bööga-tuoteperheeseen kuuluu burger- ja pizzakastikkeita, ja uutuutena valikoimiin ovat tulleet helpot ja herkulliset Tex mex -täytteet. Kana-, Jauheliha- ja Härkis®-täytteet ovat lämmitystä vaille valmiita ja sopivat niin tortillojen ja tacojen väliin kuin quesadillojenkin täytteeksi.

Uutuudet

Auran-tuoteperhe on perinteitä kunnioittava kotikokin luottoystävä, joka elää tämän päivän hengessä tarjoillen makuelämyksiä myös maailmalta omalla tyylikkäällä twistillään. Makuja on monia, mutta Auran on aina paras!