K-Dog eli Korean Hot Dog

Liha

Hodarit

Korealaiset ruoat ovat löytäneet tiensä myös Suomeen! Övereimmästä päästä on ehdottomasti niin sanottu K-Dog eli korealainen hodari, jonka sisältä löytyy nakin lisäksi myös mozzarellaa. Koreassa Hot Dog eli K-Dog päällystetään sokerin, ketsupin, sinapin ja majoneesin kombolla, mutta jos haluat aloittaa varovasti voit jättää osan päällisistä pois.

Annoksia: 3

Aika: 45 min

Reseptivaiheet

Ainekset

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2½ dl maitoa
  • 1 kananmuna
  • 3 paksua nakkia
  • 250 g kovaa tankomaista mozzarellaa
  • 2 dl panko-korppujauhoja
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • grillitikkuja
  • kidesokeria
  • Auran Ketsuppia
  • Auran Makeaa Sinappia
  • Auran Sriracha majoneesia

Valmistusohje

  • Valmista taikina sekoittamalla keskenään kuivat aineet.
  • Vatkaa kananmuna sekaisin maidon kanssa ja lisää jauhot vähitellen maito-munaseokseen.
  • Sekoita taikina tasaiseksi.
  • Puolita nakit ja leikkaa mozzarellasta samankokoisia tankoja.
  • Pujota grillitikkuun ensin puolikas nakki noin puoleen väliin tikkua.
  • Pujota mozzarella nakin perään niin, että tuotteet koskevat toisiinsa.
  • Upota tikku taikinaan ja pyöritä taikinoitu hot dog huolellisesti pankojauhoissa.
  • Lämmitä rypsiöljy kattilassa tai frittikeittimessä 180-asteiseksi ja upota hot dogit öljyyn.
  • Syväpaista noin 2,5 minuuttia tai kunnes ovat kullanruskeita.
  • Viimeistele K-Dog välittömästi kidesokerilla ja tarjoa Auran Ketsupin, Sinapin ja Sriracha-majoneesin kanssa.