Kana-Caesarburger

Caesar-Kanaburger

Liha

Burgerit

Caesarsalaatti on klassikko, joka on parhaimmillaan minimimäärällä laadukkaita raaka-aineita. Helpoiten caesar taittuu burgeriksi kanafileellä. Auran valmis aiolimajoneesi takaa tutun maun ja rapea sämpylä korvaa krutongit. Lisäksi raikasta romaine-salaattia sekä parmesaanilastuja ja homma on sillä selvä.

Annoksia: 4

Aika: 20 min

Ainekset

  • 4 ohutta kanan fileepihviä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 4 valmista hampurilaissämpylää
  • Auran Aiolimajoneesia
  • 50 g parmesaanilastuja
  • 4–8 lehteä romaine-salaattia
  • ½ sitruuna

Valmistusohje

  • Mausta kanan fileepihvit suolalla ja mustapippurilla.
  • Paista kypsiksi kuumassa öljytyssä pannussa noin 2–4 minuuttia per puoli.
  • Paahda hampurilaissämpylät kullanruskeiksi.
  • Voitele sämpylät Auran aiolimajoneesilla, nosta pohjalle kanan fileepihvi ja purista päälle sitruunaa.
  • Kokoa caesar-kanaburger nostamalla kanafileen päälle romaine-salaattia, parmesaanilastuja ja sämpylän kansi.