Caesar-Kanaburger
Liha
Burgerit
Caesarsalaatti on klassikko, joka on parhaimmillaan minimimäärällä laadukkaita raaka-aineita. Helpoiten caesar taittuu burgeriksi kanafileellä. Auran valmis aiolimajoneesi takaa tutun maun ja rapea sämpylä korvaa krutongit. Lisäksi raikasta romaine-salaattia sekä parmesaanilastuja ja homma on sillä selvä.
Annoksia: 4
Aika: 20 min
Ainekset
- 4 ohutta kanan fileepihviä
- suolaa
- mustapippuria
- 4 valmista hampurilaissämpylää
- Auran Aiolimajoneesia
- 50 g parmesaanilastuja
- 4–8 lehteä romaine-salaattia
- ½ sitruuna
Valmistusohje
- Mausta kanan fileepihvit suolalla ja mustapippurilla.
- Paista kypsiksi kuumassa öljytyssä pannussa noin 2–4 minuuttia per puoli.
- Paahda hampurilaissämpylät kullanruskeiksi.
- Voitele sämpylät Auran aiolimajoneesilla, nosta pohjalle kanan fileepihvi ja purista päälle sitruunaa.
- Kokoa caesar-kanaburger nostamalla kanafileen päälle romaine-salaattia, parmesaanilastuja ja sämpylän kansi.