katkarapuskagen

Täydellinen katkarapuskagen

Gluteeniton

Juhlapöytään

Katkarapuskagen on varma klassikko, joka toimii täydellisesti erilaisissa juhlapöydissä. Voit myös valmistaa siitä valmiita cocktail-paloja saaristolaisleivälle kasattuna. Pientä luksusta skagenmassaan saat mädistä.

Annoksia: 6-8

Aika: 20 min

Ainekset

  • 200 g katkarapuja
  • 50 g kirjolohenmätiä
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ pnt ruohosipulia
  • ½ pnt tilliä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl ranskankermaa
  • 1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia
  • saaristolaisleipää

Valmistusohje

  • Sulata katkaravut ja mäti.
  • Hienonna punasipuli, ruohosipuli ja tilli.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile katkarapuskagen paahdetun saaristolaisleivän päältä.