Täydellinen katkarapuskagen
Gluteeniton
Juhlapöytään
Katkarapuskagen on varma klassikko, joka toimii täydellisesti erilaisissa juhlapöydissä. Voit myös valmistaa siitä valmiita cocktail-paloja saaristolaisleivälle kasattuna. Pientä luksusta skagenmassaan saat mädistä.
Annoksia: 6-8
Aika: 20 min
Ainekset
- 200 g katkarapuja
- 50 g kirjolohenmätiä
- 1 pieni punasipuli
- ½ pnt ruohosipulia
- ½ pnt tilliä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 dl ranskankermaa
- 1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia
- saaristolaisleipää
Valmistusohje
- Sulata katkaravut ja mäti.
- Hienonna punasipuli, ruohosipuli ja tilli.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile katkarapuskagen paahdetun saaristolaisleivän päältä.