Rieskarullat

Vegaani

Kasvis

Laktoositon

Maidoton

Juhlapöytään

Nopeat herkut

Nopeat rieskarullat ovat helppoa naposteltavaa iltapalaksi tai brunssilla. Saat rullista vegaaniset vaihtamalla fetajuuston vegaaniseen vaihtoehtoon. Auran levitteet sopivat hyvin rullien väliin makua tuomaan.

(soijaton, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)

Annoksia: 8

Aika: 25 min

Reseptivaiheet

Ainekset

  • 2 punasipulia
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1½ dl vettä
  • 4 isoa rieskaa
  • 200 g Auran Aurinkokuivattu tomaattilevitettä
  • 1 prk viipaloituja mustia oliiveja
  • 1 pkt (200 g) fetajuustoa
  • tuoretta oreganoa

Valmistusohje

  • Kuori ja viipaloi punasipulit.
  • Sekoita punaviinietikka, sokeri ja vesi niin, että sokeri liukenee.
  • Lisää sipulit liemeen ja anna marinoitua vähintään tunti tai vaikka yön yli.
  • Levitä rieskoille Aurinkokuivattu tomaattilevitettä, oliiviviipaleita, murennettua fetajuustoa, marinoitua punasipulia sekä tuoretta oreganoa.
  • Rullaa ja leikkaa paloiksi.
  • Koristele rieskarullat halutessasi oreganolla.