Perinteinen peltipizza

Perinteinen peltipizza

Liha

Vegaani

Kasvis

Laktoositon

Maidoton

Pizzat

Nopeat herkut

Nopea pizzapohja ja pikainen pizzakastike yhdistyvät herkulliseksi perinteiseksi peltipizzaksi. Suomalaisesta tavasta poiketen juusto kannattaa kuitenkin sijoittaa täytteiden alle, ettei siitä muodostu kovaa kerrosta pizzan pintaan ja täytteet saavat väriä paistaessa. Pizza kruunataan tietenkin Auran Aioli Majoneesilla. Ota kokeiluun!

Annoksia: 4-6

Aika: 45 min + pohja kastikkeen valmistus

Ainekset

  • 1 annos nopeaa pizzapohjaa*
  • 1 annos nopeaa pizzakastiketta**
  • 300 g juustoraastetta tai vegaanista pizzajuustoraastetta
  • 150 g salamia tai meetvurstia tai vegaanista salamia
  • 2 tomaattia
  • 1 sipuli
  • jalapenoa maun mukaan
  • Auran Chili majoneesia tai Auran Aiolimajoneesia

Valmistusohje

  • Levitä pizzapohja pellille, levitä pohjalle pizzakastike ja pizzakastikkeen päälle juustoraaste sekä salami- tai meetvurstisiivut.
  • Viipaloi tomaatit ja sipulit ja levitä meetvurstien päälle.
  • Viimeistele halutessasi jalapenoilla.
  • Paista pizza 175-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia kunnes pohja on kypsä ja täytteet ovat ottaneet väriä.
  • Viimeistele pizza Auran Chilimajoneesilla tai Aiolimajoneesilla.