Kanatostadat

Liha

Nopeat herkut

Tostada on alkuperäinen versio rapeasta maissitacosta. Litteän tostadan päälle on helppo kasata reilusti täytettä – vaikka vähän liikaakin. Kanatostadat ovat erinomaisia alkupaloja tai biletarjottavia, kunhan pitää tarpeeksi lautasliinoja lähettyvillä. Voit käyttää myös pienimpiä mahdollisia vehnätortilloja, mutta autenttisimmillaan tostadat valmistetaan maissitortilloista.

Annoksia: 2

Aika: 30 min

Ainekset

  • 6 pientä maissitortillaa
  • öljyä
  • 3–4 lehteä cosmopolitan- tai romainesalaattia
  • 1 tomaatti
  • ½ avokado
  • 1 pss Auran Kana Tex Mex -täytettä
  • 50 g fetajuustoa
  • Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastiketta tai Auran Chilimajoneesia
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Paista maissitortilloja reilussa öljyssä noin minuutti per puoli.
  • Pilko salaatti ohuiksi suikaleiksi, tomaatti ja avokado kuutioiksi.
  • Lämmitä täyte pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Kasaa rapealle tortillalle ensin Auran Kana Tex Mex -täytettä, sitten salaattia, avokado- ja tomaattikuutioita ja murustettua fetaa.
  • Viimeistele kanatostadat Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastikkeella tai Auran Chilimajoneesilla ja korianterilla.