Kanatostadat
Liha
Nopeat herkut
Tostada on alkuperäinen versio rapeasta maissitacosta. Litteän tostadan päälle on helppo kasata reilusti täytettä – vaikka vähän liikaakin. Kanatostadat ovat erinomaisia alkupaloja tai biletarjottavia, kunhan pitää tarpeeksi lautasliinoja lähettyvillä. Voit käyttää myös pienimpiä mahdollisia vehnätortilloja, mutta autenttisimmillaan tostadat valmistetaan maissitortilloista.
Annoksia: 2
Aika: 30 min
Ainekset
- 6 pientä maissitortillaa
- öljyä
- 3–4 lehteä cosmopolitan- tai romainesalaattia
- 1 tomaatti
- ½ avokado
- 1 pss Auran Kana Tex Mex -täytettä
- 50 g fetajuustoa
- Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastiketta tai Auran Chilimajoneesia
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Paista maissitortilloja reilussa öljyssä noin minuutti per puoli.
- Pilko salaatti ohuiksi suikaleiksi, tomaatti ja avokado kuutioiksi.
- Lämmitä täyte pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kasaa rapealle tortillalle ensin Auran Kana Tex Mex -täytettä, sitten salaattia, avokado- ja tomaattikuutioita ja murustettua fetaa.
- Viimeistele kanatostadat Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastikkeella tai Auran Chilimajoneesilla ja korianterilla.