Chorizo-uuniperunat
Liha
Vegaani
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Nopein tapa täyttää uuniperuna on sipaista väliin Auran uutta vegaanista Chililevitettä. Jos haluat annoksesta ruokaisamman voit lisätä levitteen sekaan paistettua sipulia, paprikaa, valkosipulia ja joko vegaanista chorizoa tai tavallista chorizoa sekasyöjille sopivana vaihtoehtona.
(vegaaninen, laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
Annoksia: 4
Aika: 1 h
Ainekset
- 4 isoa uuniperunaa
- suolaa
- 200 g chorizoa tai vegaanista chorizoa
- 1 punasipuli
- 1 punainen paprika
- 2 valkosipulinkynttä
- 200 g Auran Chililevitettä
- ½ nippu ruohosipulia
Valmistusohje
- Pese perunat, mausta suolalla ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin tunti, kunnes perunat ovat pehmeitä.
- Suikaloi chorizo ja hienonna punasipuli, paprika ja valkosipulinkynnet.
- Paista chorizoja ensin hetki öljytyssä pannussa, lisää sipulit sekä paprika ja kuullota hetki.
- Ota chorizot ja kasvikset pois pannusta ja anna jäähtyä.
- Sekoita keskenään chorizo, kasvikset ja Chililevite sekä hienonnettu ruohosipuli.
- Täytä uuniperunat ja koristele vielä silputulla ruohosipulilla.