Bratwurst-minihodarit sinappimajoneesilla

Liha

Laktoositon

Maidoton

Hodarit

Nopeat herkut

Kirpeä punasipuli ja täyteläinen majoneesi ovat pettämätön kombo tuhdin bratwurstin seuraksi. Minihodareita kannattaa varata reilusti, sillä ne häviävät nopeasti parempiin suihin.

Annoksia: 4-6

Aika: 30 min

Reseptivaiheet

Ainekset

  • pieni pala punakaalia
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 3 rkl sokeria
  • 4 rkl vettä
  • 18 minisuolakurkkua
  • 1–2 rkl Auran Dijon sinappi
  • ½ rkl hunajaa
  • 1 dl Auran maustamatonta majoneesia
  • 12 kpl minibratwursteja
  • 12 pientä hotdog-sämpylää
  • versosalaattia

Valmistusohje

  • Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi.
  • Sekoita punaviinietikka, sokeri ja vesi niin, että sokeri sulaa.
  • Sekoita punakaali nesteeseen reilusti puristellen.
  • Halkaise suolakurkut ja sekoita dijonsinappi sekä hunaja majoneesiin.
  • Paista bratwurstit pannulla tai grillissä niin, että makkarat saavat kunnolla väriä.
  • Lämmitä hotdog-sämpylät ja täytä dijonmajoneesilla, bratwursteilla, punakaalilla ja suolakurkuilla.
  • Viimeistele minihodarit versosalaatilla.