Bratwurst-minihodarit sinappimajoneesilla
Liha
Laktoositon
Maidoton
Hodarit
Nopeat herkut
Kirpeä punasipuli ja täyteläinen majoneesi ovat pettämätön kombo tuhdin bratwurstin seuraksi. Minihodareita kannattaa varata reilusti, sillä ne häviävät nopeasti parempiin suihin.
Annoksia: 4-6
Aika: 30 min
Reseptivaiheet
Ainekset
- pieni pala punakaalia
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 3 rkl sokeria
- 4 rkl vettä
- 18 minisuolakurkkua
- 1–2 rkl Auran Dijon sinappi
- ½ rkl hunajaa
- 1 dl Auran maustamatonta majoneesia
- 12 kpl minibratwursteja
- 12 pientä hotdog-sämpylää
- versosalaattia
Valmistusohje
- Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi.
- Sekoita punaviinietikka, sokeri ja vesi niin, että sokeri sulaa.
- Sekoita punakaali nesteeseen reilusti puristellen.
- Halkaise suolakurkut ja sekoita dijonsinappi sekä hunaja majoneesiin.
- Paista bratwurstit pannulla tai grillissä niin, että makkarat saavat kunnolla väriä.
- Lämmitä hotdog-sämpylät ja täytä dijonmajoneesilla, bratwursteilla, punakaalilla ja suolakurkuilla.
- Viimeistele minihodarit versosalaatilla.