Lisää annokseesi makua ja aitoa cheddaria Auran uusilla tex mex -juustokastikkeilla

Oletko jo maistanut näitä tex mex -hyllyjen uutuuksia? Auran Cheddar -juustokastike on täyteläisen juustoinen, gluteeniton ja laktoositon herkku. Makuja on kaksi: koko perheelle maistuva Cheddar ja sopivan tulinen Chili-cheddar.

Monipuoliset Auran Cheddar -juustokastikkeet sopivat täydellisesti tex mex -ruokiin, hampurilaisiin, sormiruokien dippaukseen, perusruokien tuunaamiseen ja annosten viimeistelyyn. Makuja on kaksi: Auran Cheddar sekä sopivasti tulinen Chili-cheddar.

Suomessa valmistetut Auran Cheddar -juustokastikkeet on pakattu käteviin tuubeihin, jotka ovat siistejä ja mukavia käyttää. Tuubista saa puristettua juuri oikean määrän juustokastiketta ilman sotkua ja mikä tärkeintä, viimeiseen juustoiseen pisaraan saakka! Avaamattomat kastikkeet säilyvät pitkään huoneenlämmössä. Tyhjentyneen tuubin voit kierrättää metallinkeräykseen, korkin puolestaan muovinkeräykseen.

Maista cheddarin taika – testaa maukkaat reseptit

Herkulliset enchilladat, överi nacholautanen, mausteiset vartaat…  Toisaalta simppelit dippivihannekset ja uuniranskalaiset voisi olla hyviä. Tai ehkä sittenkin hampurilainen tai juustoinen grillivoileipä? Tai cheddarinen sosekeitto? Käyttökohteen päättäminen on tässä tuotteessa se vaikein osuus. Aloita vaikka näillä herkullisilla resepteillä, inspiroidu juustoisesta makumaailmasta ja keksi uusia. Vain juustokastike on rajana!

Savuinen mac & cheese

4:lle
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 30 min
kananmunaton, pähkinätön, soijaton

Klassikkoherkku mac & cheese valmistuu superhelposti Auran Cheddar -juustokastikkeella. Nopeasti valmistuva herkullinen juustomakaroni maustetaan savupaprikalla.


Ainekset: 
400 g makaronia
1 tuubi Auran Cheddar -juustokastiketta
2 dl kermaa
2 tl savupaprikajauhetta
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria myllystä

Pinnalle
1 tuubi Auran Cheddar -juustokastiketta


Valmistus:
Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä napakan kypsäksi ja valuta. Sekoita makaronin joukkoon juustokastike, kerma ja mausteet. Kaada seos uunivuokaan. Pursota pinnalle toinen tuubi juustokastiketta ja gratinoi mac & cheese 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Loaded nachos

4:lle
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 30 min
(laktoositon, kananmunaton, pähkinätön, soijaton)

Loaded nachos on nopea ja helppo suosikkiherkku, joka sopii jaettavaksi isommallekin porukalle. Annoksen kruunaa lempeän tulinen Auran Chili-cheddar -juustokastike.


Ainekset: 
1 sipuli
2 rkl öljyä
400 g naudan jauhelihaa
1 tl suolaa
½ tl chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
½ tl mustapippuria
200 g nachoja
2 tomaattia
1 pkt Auran Chili-cheddar -juustokastiketta
½ dl jalapenosiivuja
1 varsi kevätsipulia


Valmistus: 
Hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannussa, lisää sipuli ja kuullota hetki. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista. Mausta suolalla, chili- ja paprikajauheella sekä pippurilla.

Kokoa uunin kestävään lautaseen nachot, jauheliha ja kuutioitu tomaatti. Viimeistele nacholautanen juustokastikkeella, jalapenoilla ja hienonnetulla kevätsipulilla. Lämmitä loaded nachos 200-asteisessa uunissa noin 5−8 minuuttia tai nauti sellaisenaan ilman kuumentamista. Tulossa useampi vieras? Nachot voi valmistaa myös leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä. Lisää tällöin nachoja niin, että pelti peittyy kokonaan. 

Cheddar-kanavartaat & chili-cheddardippi

4:lle
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 30 min
(laktoositon, kananmunaton, pähkinätön, soijaton)

Auran Cheddar -juustokastike sopii erinomaisesti jauhelihan joukkoon vartaisiin tai pyöryköihin. Herkulliset kanavartaat dipataan Auran Chili-cheddar -juustokastikkeeseen, jossa on juuri sopivasti potkua.


Ainekset:
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 rkl öljyä
50 g maissilastuja
1 pkt Auran Cheddar -juustokastiketta
600 g kanan jauhelihaa
1 tl juustokuminaa
1 tl suolaa

tarjoiluun 1 pkt Auran Chili-cheddar -juustokastiketta


Valmistus:
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota hienonnettuja sipuleita öljyssä pannulla hetki. Murenna maissilastut hienoksi murskaksi ja sekoita kulhossa joukkoon juustokastike. Lisää kuullotetut sipulit ja kanan jauheliha. Mausta jauhelihamassa juustokuminalla ja suolalla.

Jaa jauhelihamassa kahdeksaan osaan ja muotoile varrastikkujen ympärille pitkulaiseksi vartaaksi. Paista vartaita 200-asteisessa uunissa n. 12−15 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 75 astetta. Uunissa kypsennetyt vartaat sopivat erinomaisesti grillattavaksi, jolloin saat vartaisiin kauniin paistopinnan ja herkullista makua grillauksesta.

Dippaa kanavartaat Auran Chili-cheddar -juustokastikkeeseen ja tarjoa lisäkkeeksi esimerkiksi paahdettuja perunoita.