Vegaaniset Härkis®tacot

Vegaani

Kasvis

Gluteeniton

Laktoositon

Maidoton

Nopeat herkut

Tacot ovat helppoja valmistaa myös vegaanisina. Auran valmis Härkis® Tex Mex -täyte lämpenee nopeasti ja jos haluat tehdä parhaat mahdolliset tacot, kannattaa tuoresalsa eli pico de gallo ja guacamole valmistaa itse alusta asti. Pieni vaiva herkuttelun viemisestä aivan uudelle tasolle! Annoksen kruunaa Auran Vegaani Chilimajoneesi.

Annoksia: 2

Aika: 30 min

Reseptivaiheet

Ainekset

  • 1 avokado
  • ¼ sipuli
  • ¼ chili
  • 2 oksaa korianteria
  • ½ rkl limen mehua
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ¼ sipuli
  • ½ valkosipulinkynsi
  • ¼ jalapeno
  • 2 tomaattia
  • 4 oksaa korianteria
  • ¼ limen mehu
  • suolaa
  • 6 kovakuorista tacoa
  • 1 pss Auran Härkis® Tex Mex -täytettä
  • säilöttyjä jalapenoja maun mukaan
  • Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastiketta tai Auran Vegaani Chilimajoneesia
  • yrtinversoja

Valmistusohje

  • Muussaa avokadot haarukalla kulhossa.
  • Hienonna sipuli, chili sekä korianteri ja sekoita yhteen avokadon kanssa.
  • Lisää lopuksi limen mehu ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  • Aja salsan ainekset karkeaksi kastikkeeksi monitoimikoneen kutterilla niin, että aloitat ensin hienontamalla sipulit ja jalapeno.
  • Lisää sitten kannattomat tomaatit, korianteri ja limemehu.
  • Pyöräytä muutama kerta niin, että tomaatit ovat hienontuvat, mutta eivät soseudu.
  • Mausta lopuksi suolalla.
  • Voit myös hienontaa kaikki raaka-aineet veitsellä, sekoittaa ja maustaa suolalla sekä limemehulla.
  • Lämmitä tacokuoret ja Auran Härkis® Tex Mex -täyte pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Täytä tacot täytteellä, salsalla, guacamolella ja jalapenoilla.
  • Viimeistele tacot Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastikeella tai Auran Vegaani Chilimajoneesilla ja yrtinversoilla.