Tulinen Tupla Sriracha Burger
Liha
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Burgerit
Tulinen kanaburger sisältää tuplaten srirachaa ja luonnollisesti tuplapihvin. Broilerinjauheliha saa potkua srirachasta ja väliin laitettavan coleslaw’n pohjana toimii suoraan Auran Sriracha burgerkastike. Seesamsämpylän voit joko valmistaa itse tai ostaa kaupasta valmiina.
Annoksia: 4
Aika: 45 min
Reseptivaiheet
Ainekset
- 300 g kaalia
- 1 porkkana
- 2 kevätsipulia
- ½ dl Auran Sriracha burgerkastiketta
- 1 rkl hunajaa
- 800 g broilerin jauhelihaa
- 8 rkl srirachaa
- 4 rkl hunajaa
- 4 kevätsipulia
- 4 valkosipulinkynttä
- 2 cm pala inkivääriä
- suolaa
- mustapippuria
- 4 seesamsämpylää (katso resepti tai käytä valmiita seesamsämpylöitä)
- 2 dl korianteria
- 3–4 rkl hoisinkastiketta
Valmistusohje
- Viipaloi kaali, porkkana sekä kevätsipuli ja sekoita kulhossa.
- Sekoita joukkoon hunaja ja Auran Sriracha burgerkastike.
- Sekoita kaikki pihviainekset broilerinjauhelihaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista kypsäksi kuumassa öljytyssä paistinpannussa noin 5 minuuttia per puoli.
- Paahda seesamsämpylät.
- Aseta sämpylän pohjalle ensin broilerinjauhelihapihvit, sitten sriracha coleslaw ja päälle korianteri.
- Voitele sämpylän kansi hoisin-kastikkeella ja nosta päällimmäiseksi.