Super hot chili pizza
Liha
Kasvis
Pizzat
Kun pelkkä perustason tulisuus ei riitä, voi pizzan viedä reilusti överiksi chilin suhteen! Chili-tomaattimurskaa, tulista nduja-makkaraa ja säilöttyjä jalapenoja – sekä viimeistelyyn Auran Chili-sambal pizzakastiketta. Ja toki kaikkein kovimpaan kuumuuden kaipuuseen lisäksi vielä tuoretta chiliä ja sitä omaa suosikki hot saucea.
Annoksia: 2
Aika: 1 h + pohjan valmistus
Ainekset
- ½ annos parasta pizzapohjaa *
- 1 dl chili-tomaattimurskaa
- 200 g mozzarellaa
- 100 g nduja-makkaraa
- maun mukaan säilöttyä punaista jalapenoa
- Auran Chilimajoneesia
- hot sauce -kastiketta (valinnainen)
- tuoretta chiliä
Valmistusohje
- Tee pizzapohja reseptin mukaan. Jaa taikina kahteen osaan ja levitä käsin painelemalla pizzan kokoiseksi.
- Levitä pohjalle chili-tomaattimurska.
- Ripottele päälle revitty mozzarella, pieniä paloja nduja-makkaraa ja lopuksi säilöttyjä jalapenoja.
- Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 3–8 minuuttia riippuen uunin kuumuudesta.
- Esilämmitetyllä pizzakivellä saat pohjasta vielä rapeamman.
- Viimeistele pizza Auran Chilimajoneesilla ja halutessasi voit lisätä päälle vielä haluamallasi tulisuusasteella varustettua hot sauce -kastiketta tai tuoretta chiliä ohuina siivuina.