Super hot chili pizza

Liha

Kasvis

Pizzat

Kun pelkkä perustason tulisuus ei riitä, voi pizzan viedä reilusti överiksi chilin suhteen! Chili-tomaattimurskaa, tulista nduja-makkaraa ja säilöttyjä jalapenoja – sekä viimeistelyyn Auran Chili-sambal pizzakastiketta. Ja toki kaikkein kovimpaan kuumuuden kaipuuseen lisäksi vielä tuoretta chiliä ja sitä omaa suosikki hot saucea.

Annoksia: 2

Aika: 1 h + pohjan valmistus

Ainekset

  • ½ annos parasta pizzapohjaa *
  • 1 dl chili-tomaattimurskaa
  • 200 g mozzarellaa
  • 100 g nduja-makkaraa
  • maun mukaan säilöttyä punaista jalapenoa
  • Auran Chilimajoneesia
  • hot sauce -kastiketta (valinnainen)
  • tuoretta chiliä

Valmistusohje

  • Tee pizzapohja reseptin mukaan. Jaa taikina kahteen osaan ja levitä käsin painelemalla pizzan kokoiseksi.
  • Levitä pohjalle chili-tomaattimurska.
  • Ripottele päälle revitty mozzarella, pieniä paloja nduja-makkaraa ja lopuksi säilöttyjä jalapenoja.
  • Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 3–8 minuuttia riippuen uunin kuumuudesta.
  • Esilämmitetyllä pizzakivellä saat pohjasta vielä rapeamman.
  • Viimeistele pizza Auran Chilimajoneesilla ja halutessasi voit lisätä päälle vielä haluamallasi tulisuusasteella varustettua hot sauce -kastiketta tai tuoretta chiliä ohuina siivuina.