Sisäfileeburger
Liha
Laktoositon
Maidoton
Burgerit
Nopeat herkut
Sisäfilee nostaa burgerin uudelle tasolle. Pikainen ja laadukas sisäfileeburger on suhteellisen terveellinen vaihtoehto rasvaisten burgereiden joukossa. Sisäfileeburger on myös helppo valmistaa, koska pihviä ei tarvitse sen kummemmin möyhentää, jos saat sen sopivan paksuisena suoraan lihakauppiaalta. Joskus paras hampurilainen voi olla myös todella simppeli.
Annoksia: 4
Aika: 20 min
Ainekset
- 4 naudan sisäfileepihviä
- 4 rkl pippurisekoitusta
- suolaa
- 4 hyvälaatuista rapeakuorista sämpylää
- Auran Ranch burgerkastiketta
- 50 g mikroyrttejä
- 1 makea sipuli
- 12 kirsikkatomaattia
Valmistusohje
- Pyydä lihakauppiaaltasi noin 2 cm paksuisia naudan sisäfileepihvejä ja ripottele pinnalle pippurisekoitusta ja suolaa.
- Voit myös pyöräyttää pihvien reunat pippurisekoituksessa.
- Paista pihvit haluamaasi kypsyyteen kuumassa pannussa, noin 2–4 minuuttia per puoli.
- Puolita sämpylät ja paahda leikkauspinnat pannussa tai uunissa.
- Voitele sämpylänpuolikkaat Auran Ranch burgerkastikkeella, nosta pohjalle sisäfileepihvi, ohuita sipulirenkaita, mikroyrttejä ja puolitettuja kirsikkatomaatteja.
- Laita lopuksi päälle kastikkeella sivelty sämpylän kansi ja lautasellasi on paras hampurilainen jonka saat aikaiseksi vain muutamissa minuuteissa.