Sinappinen Pulled Pork BBQ Mac & Cheese

Liha

Kasvis

Nopeat herkut

Mac & cheese on jenkkiklassikko, joka tunnetaan ennen kaikkea BBQ-herkkujen lisukkeena. Tuhti juustoinen makaroniruoka toimii kuitenkin sellaisenaan, kun sekaan lisää ylijäänyttä lihaa, esimerkiksi pulled porkia tai vaikka bbq briskettiä.

Annoksia: 8

Aika: 45 min

Ainekset

  • 400 g makaronia
  • 100 g voita
  • 1,2 dl vehnäjauhoja
  • 6 dl maitoa
  • 1 dl Auran Makea Sinappi
  • 250 g raastettua juustoa
  • suolaa
  • pippuria
  • 500 g pulled porkia
  • 1 dl korppujauhoja

Valmistusohje

  • Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Sulata voi kattilassa ja vispaa sekaan vehnäjauhot.
  • Anna kypsyä hetki kattilassa, noin 3 minuuttia.
  • Lisää vähitellen ja koko ajan vispaten maito ja keitä kunnes kastike suurustuu.
  • Ota pois hellalta ja lisää sinappi ja juusto. Mausta ja sekoita kunnes juusto sulaa.
  • Sekoita kastike, pulled pork sekä makaronit keskenään ja kuorruta korppujauhoilla.
  • Ruskista 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla uunissa 5–10 minuuttia uunin tehosta riippuen, kunnes korppujauhot ovat kullanruskeita.
  • Voit varmistaa mac & cheesen rapean pinnan lisäämällä korppujauhojen päälle ohuita siivuja voita.