Sinappinen Pulled Pork BBQ Mac & Cheese
Liha
Kasvis
Nopeat herkut
Mac & cheese on jenkkiklassikko, joka tunnetaan ennen kaikkea BBQ-herkkujen lisukkeena. Tuhti juustoinen makaroniruoka toimii kuitenkin sellaisenaan, kun sekaan lisää ylijäänyttä lihaa, esimerkiksi pulled porkia tai vaikka bbq briskettiä.
Annoksia: 8
Aika: 45 min
Ainekset
- 400 g makaronia
- 100 g voita
- 1,2 dl vehnäjauhoja
- 6 dl maitoa
- 1 dl Auran Makea Sinappi
- 250 g raastettua juustoa
- suolaa
- pippuria
- 500 g pulled porkia
- 1 dl korppujauhoja
Valmistusohje
- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sulata voi kattilassa ja vispaa sekaan vehnäjauhot.
- Anna kypsyä hetki kattilassa, noin 3 minuuttia.
- Lisää vähitellen ja koko ajan vispaten maito ja keitä kunnes kastike suurustuu.
- Ota pois hellalta ja lisää sinappi ja juusto. Mausta ja sekoita kunnes juusto sulaa.
- Sekoita kastike, pulled pork sekä makaronit keskenään ja kuorruta korppujauhoilla.
- Ruskista 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla uunissa 5–10 minuuttia uunin tehosta riippuen, kunnes korppujauhot ovat kullanruskeita.
- Voit varmistaa mac & cheesen rapean pinnan lisäämällä korppujauhojen päälle ohuita siivuja voita.