Sinappimarinoitu grillikana
Liha
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Grillattavat
Grillattu kanan reisipaisti on mehevä ja maukas kesäherkku. Tämän reseptin marinadia voi hyvin hyödyntää myös salaatinkastikkeena. Kanan marinointiin käytetty osuus pitää toki heittää pois, mutta säästä osa marinadista salaattia varten ennen kuin lisäät sen kanan joukkoon.
Annoksia: 4
Aika: 30 min + vähintään 1 h marinointi
Ainekset
- 1 dl Auran Dijon sinappia
- 4 rkl hunajaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sitruunan mehu
- 3 valkosipulinkynttä
- suolaa
- mustapippuria
- 4 kpl kanan reisipaistia
Valmistusohje
- Sekoita marinadin ainekset keskenään.
- Kaada reilu puolet marinadista kanojen päälle.
- Anna marinoitua vähintään tunti (mielellään yön yli) ja grillaa kanat kypsäksi.
- Tarjoile grillikana haluamasi salaatin kanssa.
- Käytä loppu marinadi salaatinkastikkeena.