Ranch-perunasalaatti

Kananmunaton

Pähkinätön

Nopeat herkut

Ranch-perunasalaatti syntyy kätevästi esimerkiksi edelliseltä aterialta yli jääneistä keitetyistä perunoista. Salaatti sopii lisukkeeksi esimerkiksi paahdetun kanan tai kalan kanssa. Annoksesta saa vegaanisen vaihtamalla parmesaanin oliiveihin tai säilöttyyn latva-artisokkaan.

Vaikeusaste: helppo

Annoksia: 4:lle

Aika: 30 min

Reseptivaiheet

Ainekset

  • ½ dl rypsiöljyä
  • 3 viipaletta maalaisleipää revittynä
  • 500 g keitettyjä perunoita viipaloituna
  • 1 sydänsalaatti tai romainesalaatti paloiteltuna
  • 250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
  • 1½ tl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • ½ prk Auran Ranch Street Saucea
  • 1 nippu kevätsipulia hienonnettuna
  • 50 g parmesaanilastuja

Valmistusohje

  • Valmista krutongit kuumentamalla rypsiöljy paistinpannulla. Lisää revityt leipäpalat pannulle ja paahda öljyssä kullanruskeiksi. Nosta valmiit krutongit lautaselle talouspaperin päälle kuivumaan.
  • Sekoita kulhossa perunat, salaatti, kirsikkatomaatit, mausteet ja Auran Ranch Street Sauce. Laita salaatti tarjoiluastiaan ja ripottele pinnalle krutongit, hienonnettu kevätsipuli ja parmesaanilastut. Nauti valmis ranch-perunasalaatti sellaisenaan tai tarjoile esimerkiksi paahdetun kanan lisukkeena.