
Ranch-perunasalaatti
Kananmunaton
Pähkinätön
Nopeat herkut
Ranch-perunasalaatti syntyy kätevästi esimerkiksi edelliseltä aterialta yli jääneistä keitetyistä perunoista. Salaatti sopii lisukkeeksi esimerkiksi paahdetun kanan tai kalan kanssa. Annoksesta saa vegaanisen vaihtamalla parmesaanin oliiveihin tai säilöttyyn latva-artisokkaan.
Vaikeusaste: helppo
Annoksia: 4:lle
Aika: 30 min
Reseptivaiheet
Ainekset
- ½ dl rypsiöljyä
- 3 viipaletta maalaisleipää revittynä
- 500 g keitettyjä perunoita viipaloituna
- 1 sydänsalaatti tai romainesalaatti paloiteltuna
- 250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
- 1½ tl suolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- ½ prk Auran Ranch Street Saucea
- 1 nippu kevätsipulia hienonnettuna
- 50 g parmesaanilastuja
Valmistusohje
- Valmista krutongit kuumentamalla rypsiöljy paistinpannulla. Lisää revityt leipäpalat pannulle ja paahda öljyssä kullanruskeiksi. Nosta valmiit krutongit lautaselle talouspaperin päälle kuivumaan.
- Sekoita kulhossa perunat, salaatti, kirsikkatomaatit, mausteet ja Auran Ranch Street Sauce. Laita salaatti tarjoiluastiaan ja ripottele pinnalle krutongit, hienonnettu kevätsipuli ja parmesaanilastut. Nauti valmis ranch-perunasalaatti sellaisenaan tai tarjoile esimerkiksi paahdetun kanan lisukkeena.