Pesto-aioli sandwich

Kananmunaton

Pähkinätön

Nopeat herkut

Pesto-aioli sandwich on nopeasti valmistuva herkku, jonka voit valmistaa pannulla, grillissä tai vaikka vohveliraudalla. Täytteeksi sopii mikä tahansa italialaistyylinen leikkele, salami tai vaikka ihan klassinen meetvursti. Sandwicheista saat vegaaniset vaihtamalla mozzarellan vegaaniseen juustoon ja leikkeleen paahdettuihin munakoisoviipaleisiin.

Vaikeusaste: helppo

Annoksia: 4:lle

Aika: 15 min

Ainekset

  • 8 kpl maalais- tai hapanjuurileipäviipaletta
  • 8 rkl Auran Pesto-aioli Street Saucea
  • 300 g mozzarellajuustoa viipaloituna
  • 1 ruukku basilikalehtiä
  • 200 g leikkelettä (esimerkiksi prosciuttoa, salamia tai coppaa)
  • ½ dl rypsiöljyä leipien paistamiseen

Valmistusohje

  • Voitele jokaisen leipäsiivun toiselle puolelle ruokalusikallinen Auran Pesto-aioli Street Saucea. Levitä neljän leivän päälle mozzarellajuustoviipaleet, basilikanlehdet ja lopuksi leikkele. Lisää toinen leipäviipale kanneksi. Paahda leivät molemmin puolin kullanruskeiksi rypsiöljyssä paistinpannulla tai voileipägrillissä. Mikäli teet leivät grillissä valele ne molemmin puolin rypsiöljyllä ennen grillausta.