Paras pizza tuoretäytteillä
Liha
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Pizzat
Juhlapöytään
Kun tehdään todellista priimaa kannattaa pizzan päälle latoa vain laadukkaimpia raaka-aineita, joita ei edes kannata välttämättä paistaa. Ilmakuivattu kinkku, kirsikkatomaatit ja rucola eivät vaadi uunia vaan lämpiävät mainiosti tulikuuman pizzan pinnalla. Paras pizza vaatii tietenkin parhaan pizzapohjan ja parhaan pizzakastikkeen, sekä tulikuuman pizzakiven onnistuakseen. Kokeile parhaan pizzan päälle myös vaikkapa graavikalaa tai tuoreita yrttejä!
Annoksia: 3
Aika: 20 min + pohjan ja kastikkeen valmistus
Ainekset
- 1 annos parasta pizzapohjaa*
- 1 annos parasta pizzakastiketta**
- 350 g laadukasta mozzarellaa
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- 30 g rucolaa
- Auran Aiolimajoneesia
- Auran Chilimajoneesia
Valmistusohje
- Tee taikinasta kolme pizzapohjaa.
- Levitä pohjille pizzakastiketta ja revittyä mozzarellaa.
- Paista esilämmitetyllä pizzakivellä mahdollisimman kuumassa uunissa 3-8 minuuttia riippuen uunin kuumuudesta.
- Nosta kuuman pizzan päälle kirsikkatomaatin puolikkaita, ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa.
- Viimeistele paras pizza Auran majoneeseilla.