Pad Thai

Pad Thai

Liha

Kasvis

Laktoositon

Maidoton

Nopeat herkut

Klassinen pad thai valmistuu nopeasti myös kotona. Perinteinen täyte ovat jättikatkaravut, mutta voit korvata ne yhtä hyvin myös esimerkiksi kanalla tai possulla. Nosta annos seuraavalle tasolle kruunaamalla se Auran Chilimajoneesilla.

Annoksia: 4

Aika: 30 min

Reseptivaiheet

Ainekset

  • 2 rkl lime-mehua
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 250 g leveitä riisinuudeleita
  • 2 rkl öljyä
  • 1 paprika
  • ½ chili
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 kananmunaa
  • 500 g isoja katkarapuja

Valmistusohje

  • Sekoita lime-mehu, ruokosokeri, kalakastike ja soija.
  • Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsiksi.
  • Viipaloi paprika sekä chili ja hienonna valkosipulit.
  • Perkaa katkaravuista tarvittaessa kuoret ja suolet.
  • Kuumennä öljy pannussa ja paista paprikat pehmeiksi.
  • Lisää chilit ja valkosipulit ja kuullota hetki.
  • Lisää katkaravut ja paista kunnes ne vaihtavat väriä punertaviksi.
  • Siirrä kasvikset ja katkaravut pannun sivuun ja lisää vispatut kananmunat.
  • Sekoita kunnes munat hyytyvät ja lisää sitten nuudelit ja kastike ja sekoita kunnolla.
  • Koristele pad thai kevätsipulilla, iduilla, korianterilla ja maapähkinöillä, sekä Auran Chilimajoneesilla.