Lämpimät voileivät
Liha
Kasvis
Pizzat
Nopeat herkut
Annoksia: 4
Aika: 20 min
Ainekset
- 8 palaa paahtoleipää
- 2 prk tonnikalaa
- 1 prk ananaspaloja
- 4 rkl ketsuppia
- suolaa
- mustapippuria
- 150 g juustoraastetta
- 1 kananmuna
- Auran Chilimajoneesia tai Auran Aiolimajoneesia
Valmistusohje
- Asettele paahtoleivät uunipellille.
- Valuta tonnikalat ja ananakset.
- Voitele leivät ketsupilla ja levitä päälle tonnikala ja ananaspalat.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita juustoraaste ja kananmuna ja levitä leipien päälle.
- Paista lämpimät voileivät 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia kunnes juusto on ruskistunut.
- Viimeistele lämpimät voileivät Auran majoneesilla.