Lämpimät voileivät

Liha

Kasvis

Pizzat

Nopeat herkut

Annoksia: 4

Aika: 20 min

Ainekset

  • 8 palaa paahtoleipää
  • 2 prk tonnikalaa
  • 1 prk ananaspaloja
  • 4 rkl ketsuppia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 150 g juustoraastetta
  • 1 kananmuna
  • Auran Chilimajoneesia tai Auran Aiolimajoneesia

Valmistusohje

  • Asettele paahtoleivät uunipellille.
  • Valuta tonnikalat ja ananakset.
  • Voitele leivät ketsupilla ja levitä päälle tonnikala ja ananaspalat.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Sekoita juustoraaste ja kananmuna ja levitä leipien päälle.
  • Paista lämpimät voileivät 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia kunnes juusto on ruskistunut.
  • Viimeistele lämpimät voileivät Auran majoneesilla.