kinkkuvoileipä

Lämpimät kinkkuvoileivät dijon-majoneesilla

Liha

Burgerit

Nopeat herkut

Vähennä joulun ruokahävikkiä maukkailla kinkkuvoileivillä

Kinkku, juusto, sinappi ja makea viikunahillo ovat täydellinen yhdistelmä. Voit käyttää leipien väliin joulukinkusta yli jääneet palat tai vaikka tuhtia palvikinkkusiivua. Juustona toimii sinihomejuuston sijaan myös lähes mikä vain joulun juustopöydästä yli jäänyt juusto. Viikunahillonkin voi hyvin korvata juustopöydästä jääneellä suosikkihillollasi.

Annoksia: 4

Aika: 30 min

Ainekset

  • 1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia
  • 1 rkl Auran dijon-sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 8 siivua maalaisleipää
  • 4 rkl viikunahilloa
  • 4 tuhtia siivua kinkkua
  • 150 g sinihomejuustoa
  • voiteluun Auran Maustamatonta Majoneesia

Valmistusohje

  • Sekoita Auran majoneesiin dijon-sinappi ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  • Voitele puolet leivistä dijon-majoneesilla ja puolet viikunahillolla.
  • Laita kinkkusiivu ja sinihomejuustoviipale dijon-majoneesilla voidellulle leivälle ja nosta päälle viikunahillolla voideltu leipä.
  • Voitele kinkkuvoileipien paistopinnat vielä majoneesilla ja paista rapeaksi joko pannussa tai leipägrillissä kunnes juusto on sulanut.