cocktail-karjalanpiirakat

Kylmäsavulohi-karjalanpiirakat piparjuurimajoneesilla

Liha

Laktoositon

Maidoton

Juhlapöytään

Nopeat herkut

Maukkaat sormisyötävät valmistuvat hetkessä!

Pienet cocktail-karjalanpiirakat ovat herkullisia sormisyötäviä juhliin tai illanistujaisiin. Viimeistele piirakat Auran Maustamattomasta Majoneesista tehdyllä piparjuurimajoneesilla, kylmäsavulohella sekä pienillä sitruunasiivuilla ja ruohosipulilla.

Annoksia: 8

Aika: 15 min

Ainekset

  • 1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia
  • 1 rkl piparjuuritahnaa
  • ½ rkl Auran mietoa sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 8 cocktail-karjalanpiirakkaa
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 2 siivua sitruunaa
  • ruohosipulia

Valmistusohje

  • Sekoita majoneesi, piparjuuritahna sekä Auran mieto sinappi keskenään.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Voitele karjalanpiirakat majoneesilla ja viimeistele kylmäsavulohella, kolmioiksi leikatuilla sitruunansiivuilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.