Kylmäsavulohi-karjalanpiirakat piparjuurimajoneesilla
Liha
Laktoositon
Maidoton
Juhlapöytään
Nopeat herkut
Maukkaat sormisyötävät valmistuvat hetkessä!
Pienet cocktail-karjalanpiirakat ovat herkullisia sormisyötäviä juhliin tai illanistujaisiin. Viimeistele piirakat Auran Maustamattomasta Majoneesista tehdyllä piparjuurimajoneesilla, kylmäsavulohella sekä pienillä sitruunasiivuilla ja ruohosipulilla.
Annoksia: 8
Aika: 15 min
Ainekset
- 1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia
- 1 rkl piparjuuritahnaa
- ½ rkl Auran mietoa sinappia
- suolaa
- mustapippuria
- 8 cocktail-karjalanpiirakkaa
- 200 g kylmäsavulohta
- 2 siivua sitruunaa
- ruohosipulia
Valmistusohje
- Sekoita majoneesi, piparjuuritahna sekä Auran mieto sinappi keskenään.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Voitele karjalanpiirakat majoneesilla ja viimeistele kylmäsavulohella, kolmioiksi leikatuilla sitruunansiivuilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.