K-Dog eli Korean Hot Dog
Liha
Hodarit
Korealaiset ruoat ovat löytäneet tiensä myös Suomeen! Övereimmästä päästä on ehdottomasti niin sanottu K-Dog eli korealainen hodari, jonka sisältä löytyy nakin lisäksi myös mozzarellaa. Koreassa Hot Dog eli K-Dog päällystetään sokerin, ketsupin, sinapin ja majoneesin kombolla, mutta jos haluat aloittaa varovasti voit jättää osan päällisistä pois.
Annoksia: 3
Aika: 45 min
Reseptivaiheet
Ainekset
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- 2 tl leivinjauhetta
- 2½ dl maitoa
- 1 kananmuna
- 3 paksua nakkia
- 250 g kovaa tankomaista mozzarellaa
- 2 dl panko-korppujauhoja
- rypsiöljyä paistamiseen
- grillitikkuja
- kidesokeria
- Auran Ketsuppia
- Auran Makeaa Sinappia
- Auran Sriracha majoneesia
Valmistusohje
- Valmista taikina sekoittamalla keskenään kuivat aineet.
- Vatkaa kananmuna sekaisin maidon kanssa ja lisää jauhot vähitellen maito-munaseokseen.
- Sekoita taikina tasaiseksi.
- Puolita nakit ja leikkaa mozzarellasta samankokoisia tankoja.
- Pujota grillitikkuun ensin puolikas nakki noin puoleen väliin tikkua.
- Pujota mozzarella nakin perään niin, että tuotteet koskevat toisiinsa.
- Upota tikku taikinaan ja pyöritä taikinoitu hot dog huolellisesti pankojauhoissa.
- Lämmitä rypsiöljy kattilassa tai frittikeittimessä 180-asteiseksi ja upota hot dogit öljyyn.
- Syväpaista noin 2,5 minuuttia tai kunnes ovat kullanruskeita.
- Viimeistele K-Dog välittömästi kidesokerilla ja tarjoa Auran Ketsupin, Sinapin ja Sriracha-majoneesin kanssa.