Itämainen kanaburger
Liha
Laktoositon
Maidoton
Burgerit
Nopeat herkut
Kaupan kanaburger saattaa olla yksinään kevyesti ankean makuinen, mutta pienellä vaivalla homman voi nostaa aivan uudelle tasolle. Chilipikkelöidyt kurkut tuovat sopivasti raikkautta ja rapeutta, kun taas Auran Sriracha burgerkastike lisää kokonaisuuteen mukavasti täyteläisyyttä ja tulisuutta.
Annoksia: 4
Aika: 30 min
Reseptivaiheet
Ainekset
- ½ kurkku
- ½ punainen chili
- 3 rkl viinietikkaa
- ½ dl sokeria
- 1 dl vettä
- 4 valmista kanahampurilaista
- Auran Sriracha burgerkastiketta
- 1–2 kevätsipulia
- 4 salaatinlehteä
Valmistusohje
- Viipaloi kurkku ja chili.
- Sekoita viinietikka, sokeri sekä kuuma vesi ja vispaa kunnes sokeri on liuennut.
- Sekoita liemen joukkoon kurkku sekä chili ja anna marinoitua vähintään 20 minuuttia.
- Paista kanahampurilaisten pihvit ensin öljytyssä pannussa kullanruskeiksi ja sitten sämpylät rapeiksi.
- Levitä sämpylän pohjalle Auran Sriracha burgerkastiketta, nosta päälle kanapihvi, pikkelöityä kurkkua, viipaloitua kevätsipulia, salaattia ja päälle Auran Sriracha burgerkastikkeella sivelty sämpylän kansi ja kanaburger on valmis.