Halloumi Burger

Kasvis

Burgerit

Hyvällä potkulla varustettu Auran Sriracha burgerkastike vaatii kylkeensä jotain tuhtia ja rasvaista. Halloumi onkin täydellinen pari kastikkeelle! Kasaa burger briossisämpylään ja viimeistele ananassalsalla, jonka voit kiireisenä päivänä tehdä tuoreista kasviksista tai tuunata vielä pidemmälle grillaamalla kasvikset.

Annoksia: 4

Aika: 45 min

Reseptivaiheet

Ainekset

  • ¼ ananas
  • ½ punainen paprika
  • ½ pieni punasipuli
  • 10 oksaa korianteria
  • ½ pieni jalapeno
  • ½ limen mehu
  • 1 tl sokeri
  • suolaa
  • 4 briossisämpylää (joko valmiita tai katso resepti *)
  • 2 pkt halloumijuustoa
  • 4 salaatinlehteä
  • Auran Sriracha Burgerkastiketta

Valmistusohje

  • Grillaa ensin paloiteltuihin ananakseen, paprikaan ja punasipuliin reilut grilliraidat.
  • Kuutioi ananas, paprika ja punasipuli pieniksi kuutioiksi.
  • Hienonna korianteri ja jalapeno.
  • Sekoita kaikki salsan ainekset kulhossa ja anna maustua hetki.
  • Halkaise briossit ja paahda leikkuupinnat pannulla tai grillissä.
  • Viipaloi halloumijuusto ja paista öljytyssä pannussa tai grillissä kullanruskeiksi.
  • Levitä briossin pohjalle ja kanteen Sriracha burgerkastiketta.
  • Aseta pohjalle halloumia ja päälle salaatinlehti ja ananassalsaa.
  • Viimeistele halloumi burger sämpylän kannella.