Grillattua broileria ja rosmariiniperunat

Liha

Gluteeniton

Laktoositon

Maidoton

Grillattavat

Juhlapöytään

Kanansiivet ja -koipinuijat ovat varmasti kaikkien kestosuosikkeja. Ja kun kylkeen laittaa täydelliset grillatut rosmariiniperunat raikkaalla salaatilla, rosmariinimajoneesilla ja cashew-munakkaalla, ei grilliruualta voi enempää vaatia.

Annoksia: 3

Aika: 1 h 30 min

Reseptivaiheet

Ainekset

  • 1 tl korianteria
  • 1 tl juustokuminaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.5 tl chilijauhetta
  • 1,5 tl Himalajan kristallisuolaa
  • 0.5 tl sokeria
  • 1 rkl mantelitahnaa
  • 6 kanankoipea
  • 6 kanansiipeä
  • 12 pientä perunaa
  • 2 rkl Extra Virgin oliiviöljyä
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tuore rosmariini
  • 4 salottisipulia
  • 2 rkl Extra Virgin oliiviöljyä
  • 4 kananmunaa
  • 2 tl cashewtahnaa
  • ½ tl Himalajan kristallisuolaa
  • ½ tl sokeria
  • ½ dl tuoretta ruohosipulia
  • 1,5 dl Auran Täysmajoneesia
  • 3 tl tuoretta rosmariinia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ tl Himalajan kristallisuolaa
  • 1 tuorekurkku
  • ½ dl omenasiiderietikkaa
  • ½ tl Himalajan kristallisuolaa
  • ½ tl sokeria
  • ½ jääsalaatti
  • Pikkelöidyt tuorekurkut

Valmistusohje

  • Mittaa rubin mausteet kulhoon ja sekoita keskenään.
  • Lisää koivet ja siivet rub-mausteseokseen.
  • Pyörittele koipia ja siipiä seoksessa niin, että seos on tarttunut kaikkiin osiin.
  • Anna maustua noin 30 min.
  • Laita perunat kulhoon.
  • Lisää oliiviöljy, mustapippuri ja kokonainen silputtu rosmariinia.
  • Pyörittele perunoita kulhossa.
  • Laita perunat grilliin ja kypsennä.
  • Pyörittele kokonaiset salottisipulit kuorineen öljyssä ja laita sen jälkeen grilliin.
  • Anna olla grillissä niin kauan, että sipulit ovat pehmeitä.
  • Voitele pieni uuninkestävä vuoka oliiviöljyllä.
  • Riko munakkaan munat vuokaan ja lisää mausteet.
  • Sekoita munakkaan aineet keskenään ja laita vuoka grilliin.
  • Anna olla noin 20 min.
  • Hienonna rosmariinimajoneesin valkosipulinkynsi ja rosmariini.
  • Laita kulhoon täysmajoneesi, hienonnettu valkosipulinkynsi ja rosmariini sekä suola.
  • Sekoita aineet keskenään.
  • Leikkaa kurkku noin 5 cm pala viipaleiksi pikkelikurkkuja varten.
  • Lisää kurkkuviipaleet ja mausteet kulhoon.
  • Sekoita aineet keskenään.
  • Anna kurkkujen maustua noin 10 min.
  • Pilko ½ jääsalaatti.
  • Poista ylimääräiset nesteet pikkelöidystä tuorekurkusta ja sekoita kurkkuviipaleet jääsalaatin kanssa.