Burger Crunchwrap

Liha

Burgerit

Nopeat herkut

Crunchwrap on moderni klassikko, joka syntyy helposti myös kotioloissa. Tortillan sisään piilotetut nachot tuovat mukavaa rapeutta ja täytteeksi voi soveltaa mitä kaapista löytyy. Kokeile esimerkiksi crunchwrap perinteisillä burgertäytteillä.

Annoksia: 4

Aika: 45 min

Ainekset

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 5 isoa tortillaa
  • 4 siivua cheddarjuustoa
  • Auran Sriracha Burgerkastiketta
  • 20 siivua suolakurkkua
  • 24 nachoa
  • 12 siivua tomaattia
  • 1 punasipuli viipaleina
  • Auran Lime-Jalapeno Tex Mex -kastiketta
  • suolaa

Valmistusohje

  • Jaa jauheliha neljään osaan ja painele ohuiksi burgerpihveiksi.
  • Leikkaa yksi tortilloista neljään osaan.
  • Paista molemmin puolin suolatut hampurilaispihvit pannulla ja sulata niiden pinnalle cheddarjuustosiivut.
  • Lämmitä isoja leikkaamattomia tortillalettuja mikrossa tai pannulla hetki niin, että ne notkistuvat.
  • Aloita kokoaminen laittamalla paistettu burgerpihvi keskelle tortillan pohjalle.
  • Lisää päälle Auran Sriracha Burgerkastiketta, suolakurkkuja, nachoja, tomaattisiivuja ja punasipulia.
  • Peitä kaikki kerrostetut raaka-aineet yhdellä tortillan neljänneksellä ja ala taittamaan alimman tortillan reunaa kohti keskustaa yksi taitos kerrallaan, kunnes wrap on suljettu.
  • Aseta valmis crunchwrap esilämmitetylle ja kevyesti öljytylle pannulle taitteet alaspäin ja paista noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes crunchwrap on kauniin ruskea.