10 minuutin vegaaninen tomaattipasta

Vegaani

Nopein mahdollinen pastakastike syntyy sulattamalla kuuman pastan sekaan Auran levitettä. Kun sekaan lisää vielä nopeasti paistuvia kasviksia, valmistuu tuhti soosi pastan kiehumisen aikana. Helppo tomaattipasta valmistuu siis alle 10 minuutissa.

(vegaaninen, laktoositon, maidoton, soijaton, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)

Annoksia: 4

Aika: 10 min

Ainekset

  • 4 annosta pastaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 punasipuli
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • oliiviöljyä
  • 200 g Auran Aurinkokuivattu tomaattilevitettä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • pilkottua kevätsipulia koristeluun

Valmistusohje

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Pilko valkosipulit, punasipuli ja kirsikkatomaatit.
  • Kuullota sipuleja hetki öljyssä ja lisää joukkoon kirsikkatomaatit.
  • Valuta pasta ja säästä hieman keitinvettä.
  • Kun tomaatit ovat hieman pehmenneet lisää joukkoon Aurinkokuivattu tomaattilevite ja valutettu pasta sekä loraus pastan keitinvettä.
  • Sekoita niin kauan, että levite sulaa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  • Tarjoa tomaattipasta kevätsipulilla koristeltuna.